Inchirieri auto / masini, rent a car în Iasi aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de închiriat în Iasi Romania sunt livrate impreuna cu serviciile și asistenta noastră profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car în Iasi Romania și alte orase din tara. Poti verifica oferta și prețurile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini și inchirieri microbuz în Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti și sa returnezi autovehiculul închiriat la aeroport sau orice alta locatie în funcție de preferintele tale. Verifica oferta noastră de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului în funcție de perioade. Securizeaza-ti masina de închiriat, autoturismul de închiriat sau microbuzul de închiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini în Iasi.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car în Iasi aeroport, Masini de închiriat în Iasi aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini în Iasi Romania, masini noi și ieftine de închiriat în Iasi.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de închiriat, rent a car în Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman și aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini Iasi Masini de închiriat Iasi Rent a Car Iasi Romania Inchirieri microbuz..


Închirieri auto în Iasi

Verificați acum oferta noastră de închiriere de mașini și este posibil să găsiți oferte foarte bune de închiriere pentru a vă satisface cele mai mari așteptări de închiriere de mașini Iasi
Citește mai mult

Recenzii clienți închiriere auto!

⭐⭐⭐⭐☆ 4.4 (36 recenzii)

Cipri Ferrero
⭐⭐⭐⭐⭐
(07 May 2023)
Perfect! Tratament bun și mașini bune. Recomandat! O plăcere
(Tradus de Google)
Larisa M
⭐⭐⭐⭐⭐
(16 Mar 2023)
Oamenii serioşi,maşinii bune şi foarte avantajoase la pret.Recomand .
Ionela Morarasu
⭐⭐⭐⭐⭐
(20 Feb 2023)
Corectitudine,punctualitate, preturi avantajoase si ceea ce prezinta pe site asa gasesti la fata locului.Multumin. O recomand la toti prietenii cu incredere.
Catalin Grigoras
⭐⭐⭐⭐⭐
(19 Feb 2023)
Experiența foarte plăcută . Mașina foarte buna iar oamenii care se ocupa de închirieri sunt mereu de ajutor. Recomand oricui !
Morcov Adrian
⭐⭐⭐⭐⭐
(14 Nov 2022)
Recenzie fără comentariu adăugat!
Flavius
⭐⭐⭐⭐⭐
(23 May 2022)
Foarte faini oamenii de la firma asta. Au fost seriosi si flexibili cu cerintele mele. Fara avans, garantie de bun simt, returnata fara probleme si probabil cel mai bun pret pe care l am gasit la momentul cautarii. PS: plata cu cardul, un mare plus
Cristian Crs
⭐⭐⭐⭐⭐
(16 May 2022)
Recomand !
Michal Chupáč
⭐⭐⭐⭐⭐
(11 Aug 2021)
Raport calitate/preț excelent și personal foarte plăcut și de ajutor. Plata posibilă cu Revolut, aproape totul rezolvat prin telefon/WhatsApp. Recomandat!
(Tradus de Google)
Mihai Bojescu
⭐⭐⭐⭐⭐
(29 Aug 2020)
Voi folosi din nou serviciile lor când am nevoie.
(Tradus de Google)
Ciprian Teiosanu
⭐⭐⭐⭐⭐
(22 Oct 2019)
[Update Aug 2019]
Am folosit acelasi serviu pt a doua oara, acelasi profesionalism. Iar bemolul de anul trecut a fost rezolvat, fiindca anul asta am reusit sa platesc cu transfer Revolut.

[Aug 2018]
Singura firma din Iași, cu preturi bune, care a fost capabilă sa-mi afișeze online mașinile disponibile in perioada căutata (eram deja satul de restul așa ziselor firme care nu puteau găsi alte soluție decât să-mi zica pe mail că nu mai au nici o mașină disponibila in perioada cerută - nu mai bine ar fi, daca știi că nu mai ai mașini disponibile sa nu mă mai lași să-mi pierd timpul cu formularele tale de rezervare).

Singurul bemol ar fi lipsa posibilității de a plati cu cardul. In rest, totul ok!

P R
⭐⭐⭐⭐⭐
(16 Aug 2019)
La inceput am fost reticent fata de flexibilitatea companiei comparativ cu alte tari din Europa - parea prea bine sa fie adevarat. Pana la urma a fost o experienta excelenta la un pret foarte competitiv. Va multumesc
Matei Crivina
⭐⭐⭐⭐⭐
(21 Mar 2018)
Oameni grozavi, mașini grozave. Mulțumesc!! Le recomand cu adevărat!!!
Daniel De Frutos Freitas
⭐⭐⭐⭐⭐
(11 Jan 2018)
Foarte fericit și mulțumit. Recomandat 100%, voi inchiria din nou cu tine fara ezitare si te voi recomanda cand ma intreaba cineva. Masina grozava in stare foarte buna si la un pret foarte bun. Tine asa!!! Salutari si la multi ani 2018.
(Tradus de Google)
Andreea Bucur
⭐⭐⭐⭐⭐
(06 Dec 2017)
Foarte mulțumită de calitatea serviciilor și a mașinilor noi.
Nu va impacientați din cauza recenziilor mai puțin pozitive. Existența hate-rilor demonstrează ca faceți o treaba extraordinara și se simt amenințati ca nu mai pot ei prostii cum o făceau odinioară.

Alexandru Huruniuc
⭐⭐⭐⭐⭐
(14 Nov 2017)
Mi s-a pus la dispozitie o masina aproape noua ( 4881 km in bord ), personalul este amabil si politicos iar preturile si garantia sunt sub cele ale multor firme concurente. Recomand!
Cristina Hausken
⭐⭐⭐⭐⭐
(23 Oct 2016)
Seriosi, masini bune si curate, plinul facut, usor de contactat la orice ora. Preturi mult sub alte firme, garantie mica. Am fost surprinsi placut de colaborare.
Ionut Mihai
⭐⭐⭐⭐⭐
(22 Sep 2015)
Servicii grozave! Voi folosi din nou serviciile lor. Mulțumesc Razvan pentru serviciile tale fantastice!
(Tradus de Google)

Suntem o agenție de închirieri auto / închirieri mașini (rent a car) de top cu peste 100.000 de Clienți Fericiți.

Agenția a fost fondată în anul 2006 având urmatorul motto: "Venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de condus". De atunci, serviciile de închirieri auto / mașini sunt furnizate într-un mod profesionist. Până acum, am făcut fericiți peste 100.000 clienți cu oferte de închirieri auto / mașini la prețuri mici, în cele mai importante orase: București, Otopeni, Iași, Bacău, Suceava, Vaslui, Botoșani, Piatra Neamț, Cluj-Napoca. Oferta noastră include mașini de închiriat de lux și mașini de buget la prețuri foarte competitive.
Tarife scăzute la rezervarea unui autoturism
Tarife scăzute la rezervarea unui autoturism
Toate prețurile noastre se bazează pe sezonul în care se face rezervarea iar reduceri de până la 30% pot fi aplicate pentru diferite mașini în funcție de disponibilitate și numărul de zile închiriate.
Gestionează rezervarea online
Gestionează rezervarea online
Toate rezervările făcute prin sistemul nostru sunt gestionabile online prin intermediul Platformei de Gestionare a Rezervărilor.
Suport dedicat clienților
Suport dedicat clienților
Din momentul în care ați rezervat și confirmat o mașină, un număr special de telefon vă fi furnizat și unul din consultanții noștri va fi în măsură să vă răspundă la toate întrebările legate de rezervarea efectuată.
Vă garantăm autoturismul
Vă garantăm autoturismul
Nu vrem să vă îngrijorați în legatură cu vehiculul atunci când plănuiți călătoria. Optând pentru serviciile noastre veți avea parte de un autoturism în perfectp stare, livrat în locul și la ora stabilitp, pentru o călătorie lipsită de griji.
Plati Online pentru serviciile noastre
   Plati Online pentru serviciile noastre
Incepand cu Oct 29, 2021, serviciile noastre de închiriere auto pot fi achitate online, folosind cadul bancar VISA sau Mastercard. Garantia / depozitul vor putea fi în continuare achitate cash/numerar.

Pentru a putea plati online, după ce rezervarea dumneavoastră este confirmata, în emailul de confirmare trimis se va include un buton de plată. Dupa ce il apasati se va incarca aria de gestionare a rezervarilor, se va calcula suma ramasa de plată și veți putea accesa optiunea de plată online a rezervarii.

După ce rezervarea este platită, factura se va emite automat pentru fiecare plată / returnare. O copie a facturii se va trimite automat la adresa de email din rezervare.

În continuare se vor putea achita rezervările și în numerar / Revolut sau prin transfer bancar, la livrarea vehiculului.
text