Inchirieri auto / masini, rent a car in Iasi aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in Iasi Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in Iasi Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Iasi.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in Iasi aeroport, Masini de inchiriat in Iasi aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Iasi Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in Iasi.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini Iasi Masini de inchiriat Iasi Rent a Car Iasi Romania Inchirieri microbuz..

Contacteaza-ne

INFORMATII DE CONTACT

IMA Solutions SRL
Str. Fantanilor  nr. 37,
bl. B2, parter, spatiu amenajat,
Iasi, Romania.
Telefon:+4 0741 - 644 - 169
E-mail: office@RomanianCarHire.com

FORMULAR DE CONTACT

Message not allowed. Call us if you have any question.
text