Închirieri auto / mașini, rent a car în Iasi aeroport România la cele mai mici prețuri posibile. Mașinile noastre de închiriat în Iasi România sunt livrate împreună cu serviciile și asistența noastră profesională. Punem la dispoziție cele mai bune oferte de închirieri auto, închirieri mașini, închirieri microbuze, rent a car în Iasi România și alte orașe din tara. Poți verifica oferta și prețurile noastre pentru închirieri auto, închirieri mașini și închirieri microbuz în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman. Poți alege să primești și să returnezi autovehiculul închiriat la aeroport sau orice altă locație în funcție de preferințele tale. Verifică oferta noastră de închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimbă pe parcursul anului în funcție de perioade și disponibilitate. Securizează-ți mașina de închiriat, autoturismul de închiriat sau microbuzul de închiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Iasi.

Închirieri mașini, închirieri auto, rent a car în Iasi aeroport, Mașini de închiriat în Iasi aeroport, oferte excelente de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Iasi România, mașini noi și ieftine de închiriat în Iasi.

Închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz / mașini de închiriat, rent a car în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman și aeroport incluzând transferuri la cele mai mici prețuri. - Închirieri mașini Iasi Mașini de închiriat Iasi Rent a Car Iasi România Închirieri microbuz..

Termeni și Condiții

Înțelegere între Utilizator și RomanianRentACar.com

RomanianRentACar.com este un nume de tranzactionare al unei companii înregistrate în România. Această pagină web ('Pagina web') este destinată pentru uz personal, necomercial. Acest acord descrie termenii și condițiile aplicabile serviciilor disponibile prin intermediul aceste pagini web. Acest acord descrie responsabilitățile utilizatorului și, printre alte lucruri, limite și răspunderi ale RomanianRentACar.com. ÎNAINTE DE A UTILIZA ORICARE DIN ACESTE SERVICII, VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ÎN TOTALITATE ȘI CU ATENȚIE ACEST ACORD. PRIN ACCESAREA ORICĂREI ARII DISPONIBILE ÎN ACEASTĂ PAGINĂ WEB, UTILIZATORII ('UTILIZATORI' SAU 'DUMNEAVOASTRĂ') SUNTEȚI DE ACORD SĂ FIȚI LEGAL OBLIGAT ȘI FĂRĂ LIMITE, CALIFICAT SAU PENTRU A SCHIMBA ȘI A ACCEPTA ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII CARE CONSTITUIE ACORDUL NOSTRU 'ACORD'. Dacă în orice moment nu mai sunteți de acord cu orice parte a acestui Acord, TREBUIE SĂ ÎNCETAȚI FOLOSIREA ACESTEI PAGINI WEB. RomanianRentACar.com își rezervă dreptul, la discreția sa, să modifice sau să schimbe acest Acord în orice moment prin publicarea variantei modificate pe această pagină web. Vă recomandăm să revizuiți acești termeni și condiții periodic. Versiunea modificată devine noul acord din momentul în care este publicată pe această pagină web iar versiunea precedentă își încetează aplicabilitatea. RomanianRentACar.com încorporează în continuare, prin referință, RomanianRentACar.com Politica de Confidențialitate.

FĂRĂ NICIO LIMITARE A ALTOR PREVEDERI A ACESTUI ACORD, VĂ ESTE INTERZIS SĂ FOLOSIȚI ACEASTĂ PAGINĂ WEB PENTRU ORICE SCOP ILEGAL SAU INTERZIS DE PREZENTUL ACORD ȘI / SAU DE ORICARE ALȚI TERMENI SUPLIMENTARI. ACCESUL LA ACEASTĂ PAGINĂ WEB POATE FI LIMITAT IMEDIAT DE RomanianRentACar.com AȘA CUM CONSIDERĂ DE CUVIINȚĂ, CU SAU FĂRĂ NOTIFICARE, DACĂ NU RESPECTAȚI PREVEDERILE DIN ACEST ACORD ȘI / SAU TERMENI SUPLIMENTARI SAU PENTRU ORICE ALT MOTIV, SAU NICIUN MOTIV.

Termeni și Condiții Generale

Pagina web RomanianRentACar.com

Acești Termeni și Condiții se aplică tranzacțiilor efectuate prin intermediul paginii web a RomanianRentACar.com. Produsele sau serviciile achiziționate prin intermediul paginii web a RomanianRentACar.com sunt oferite de RomanianRentACar.com, și Termenii și Conditiile RomanianRentACar.com guvernează acele tranzacții. Termenii și Condițiile paginii web a RomanianRentACar.com sunt aplicabili la orice tranzacție efectuată pe pagina web a RomanianRentACar.com.

Pagina web RomanianRentACar.com este deținută de IMA Solutions SRL, companie înregistrată și care funcționează conform regulilor și legilor aplicabile în România. IMA Solutions SRL este înregistrată sub numărul unic 33931153 având sediul social la adresa: str. Fântânilor nr. 37, bl. B2, parter, Mun. Iași, Jud. Iași, România.

Drepturile de autor

Dumneavoastră, utilizatorul, ați luat la cunoștință că tot conținutul inclus pe această pagină web, incluzând informații, date, software, poze, grafice, filme, fonturi, grafică, muzică, sunete, fotografii, ilustrații, hărți, schițe, icon-uri, texte sau orice alt material (denumit 'Conținut') și aranjamentul și modul de prezentare a conținutului proprietate intelectuală și drepturile de autor aparțin RomanianRentACar.com și/sau furnizorilor parteneri incluzând, fără limitare, furnizori de închirieri auto și alți furnizori de servicii turistice care furnizează servicii turistice sau alte servicii prin intermediul acestei pagini web ('Furnizori'). Reproducerea sau stocarea oricărei informații sau munca obținută de pe această pagină web, în orice formă, conținut media sau tehnologie existentă sau dezvoltată, intră sub incidența legilor aplicabile, și a tuturor legilor, tratatelor și convențiilor internaționale a dreptului de autor, incluzând fără limită, Convenția de la Berna și Convenția Universală a Dreptului de autor (Universal Copyright Convention).

Marcă înregistrată

'RomanianRentACar.com' este un serviciu înregistrat. Alt produs sau nume de companie identificat pe această pagină web pot fi mărci înregistrate, nume de tranzacționare, nume de servicii, emblemă, simbol sau altă denumire de proprietate a RomanianRentACar.com sau a altor parteneri. Utilizarea pe această pagină web a oricărui nume, nume de tranzacționare, marcă înregistrată, nume de serviciu, emblemă, simbol sau orice altă denumire de proprietate sau marcă aparținând oricărui furnizor, și disponibilitatea produselor sau serviciilor specifice de la acești furnizori prin intermediul acestei pagini web, nu trebuie să fie interpretată ca o sponsorizare sau o aprobare a acestui site de către orice parte terță, sau participarea oricărei terțe parte în oferirea de produse și servicii sau informații prin această pagină web.

Licența de utilizare acceptată

RomanianRentACar.com garantează limitat, pentru uz personal, netransferabil, fără drept de sub-licențiere, o revocabilă licență de utilizare a acestei pagini web doar în modul expres permis în acest Acord. Excepție de la această licență limitată, nu garantăm niciun alt drept sau licență cu privire la această pagină web; orice drept sau licență nespecificată în mod expres aici este limitată și protejată. Conținutul și informațiile de pe această pagină web (incluzând, fără limitare, prețuri și disponibilitatea produselor turistice), ca deasemenea și infrastructura folosită pentru a furniza acest conținut și informații, este proprietatea RomanianRentACar.com sau a furnizorilor săi. În consecință, ca o condiție de utilizare a acestei pagini web, dumneavoastră sunteți de acord să nu folosiți această pagină web sau conținutul ori informațiile pentru orice uz comercial sau nepersonal (direct sau indirect) sau pentru orice alt scop contrar legii sau restricționat de acest Acord. În timp ce puteți face copii limitate ale itinerariului (și a documentelor necesare) de calatorie sau a serviciilor achiziționate prin intermediul acestei pagini web, sunteți de acord să nu le modificați, copiați, distribuiți, transmite, afișa, reproduce, publica, licenția, crea copii derivate de la original, transfera, comercializa sau re-comercializa orice informație, software, produse, sau servicii obținute prin intermediul acestei pagini web. În plus, dacă aveți sau nu un acord comercial, sunteti de acord să nu:
i.
accesați, monitorizați sau copiați orice conținut sau informație de pe această pagină web utilizând orice robot, spider, scraper sau orice mecanism automat sau orice proces manual în orice scop fără aprobarea expresă în scris a RomanianRentACar.com;
ii.
viola restricțiile în orice excludere la accesul conținutului de către roboți, acces specificat în antetul paginii web sau să nu luați în seamă orice măsuri de prevenire a accesului către anumite arii a acestei pagini web;
iii.
lua orice acțiune care impune, sau poate impune, la discreția RomanianRentACar.com, o sarcină nerezonabilă sau disproporționat de mare a infrastructurii RomanianRentACar.com; sau
iv.
crea legături ascunse către orice porțiune a acestei pagini web (incluzând, fără limitare, calea de achiziționare a oricăror produse sau servicii turistice) în orice scop fără acordul expres scris al RomanianRentACar.com.
v.
furniza orice postări ilegale (în concordanță cu legile locale, statale, federale, sau legile și regulile internaționale) către sau prin intermediul acestei pagini web, sau orice alte postări care susțin activități ilegale.
vi.
livra, sau furniza legături către, orice postări care conțin materiale care ar putea fi considerate dăunătoare, obscene, pornografice, indecente, abuzive, violente, profanatoare, jignitoare, amenințătoare, de hărțuire, de ură sau în orice alt mod innacceptabile.
vii.
livra, sau furniza legături către, orice postări care conțin materiale care hărțuiesc, victimizează, degradează, sau intimidează un individ sau un grup de indivizi pe bază de religie, rasă, etnie, orientare sexuală, gen, vârstă, sau dizabilitate.
viii.
livra sau furniza legături către orice postare care conține material defăimător, fals sau calomniator.
ix.
furniza orice postare care încalcă sau violează orice drept de proprietate intelectuală sau orice drept a oricărei entități sau persoane, incluzând, fără limită, drepturi de autor, patente, mărci înregistrate, secrete comerciale guvernante de legi, dreptul la confidențialitate, sau publicitate.
x.
furniza orice postare pentru care nu aveți dreptul să o faceți disponibilă în conformitate cu legislația în vigoare sau relațiile contractuale sau fiduciare.
xi.
să vă dați drept o altă persoană sau entitate ori uz de fals sau să reprezentați în mod ilegal o altă persoană sau entitate, sau să adoptați o identitate falsă dacă scopul acestui fapt este de a induce în eroare, înșela sau frauda pe altcineva.
xii.
manipula identificatorii, inclusiv prin antete false, în scopul de a ascunde originea oricărei postări pe care o livrați.
xiii.
folosi această pagină web, în orice mod care ar putea dezactiva, supraîncărca, sau afecta ori altera interfața cu utilizatorul ori a calculatoarelor sau dispozitivelor utilizatorilor sau provoca daune, întrerupe sau a limita funcționarea oricărui produs software, hardware sau rețea conectată sau echipament de telecomunicații.
xiv.
încerca să obtineți acces neautorizat la această pagină web, orice altă pagină web parteneră, alte conturi, sisteme informatice, sau rețele conectate la această pagină web, prin intermediul spargere, forțarea accesului sau orice altă metodă.
xv.
obține sau să încerce să obțina prin orice mijloc orice material sau informație care în mod intenționat nu este publică pe această pagină web, incluzând recoltarea sau colectarea de astfel de informații despre alții cum ar fi adresele de e-mail.
Puteți utiliza această pagină web doar în scopul de a efectua rezervări legitime, cumpăra sau cere oferte de produse sau servicii oferite (fiecare identificată ca "Cerere") și este interzis să se folosească această pagină web pentru a face speculații, Cereri false sau alte Cereri în anticiparea unei cereri. Declarați că aveți vârsta legală suficientă pentru a crea obligații juridice legale pentru orice responsabilitate generată de utilizarea de către dumneavoastră a acestei pagini web. Sunteți de acord să furnizați informații corecte și adevărate în conexiune cu utilizarea acestei pagini web și sunteți de acord să vă actualizați imediat informațiile personale (în caz că sunt modificări apărute) pentru ca acestea să fie mereu complete, curente și corecte. Reprezintî o încălcare a legii să plasați orice cerere sub un nume fals sau folosind o metodă invalidă de plată. Vă rugăm să luați aminte că și în cazul în care nu ne furnizați numele real, browser-ul dumneavoastră web ne transmite o adresă unică de internet care poate fi folosită de către autoritățile competente în identificarea dumneavoastră. Utilizatorii fraudulenți vor fi urmariți penal și vom solicita aplicarea pedepsei legale maxime.

RomanianRentACar.com își rezerva dreptul de a anula orice cerere de închiriere auto sau orice altă tranzacție despre care avem presupuneri că ar fi false, incluzând fără limitare, utilizarea unei metode de plată false.

Politica de Confidențialitate

Confirmați ca ați citit Politica de Confidențialitate, termeni și puncte care se includ aici, și sunteți de acord cu faptul că termenii acestei politici de confidențialitate sunt rezonabili și satisfăcători pentru dumneavoastră. Sunteți de acord cu utilizarea datelor dumneavoastră personale de către RomanianRentACar.com și/sau partenerii terți, furnizori și distribuitori în concordanță cu termenii și în scopurile stabilite de Politica de Confidențialitate. În măsură permisă de lege, RomanianRentACar.com nu face nicio reprezentare sau garanție cu privire la suficiența măsurilor de securitate utilizate pentru manipularea și stocarea datelor. RomanianRentACar.com nu va fi responsabil pentru orice daune reale directe sau indirecte care rezultă dintr-o lacună în legatură cu Politica de Confidențialitate sau pentru o breșă de securitate sau problemă tehnică.

Declinarea Garanției

ÎN MASURA ÎN CARE UN FURNIZOR A FOST DE ACORD ALTFEL, TOT CONȚINUTUL, INCLUZÂND SOFTWARE, PRODUSE, SERVICII, INFORMAȚII, TEXT ȘI GRAFICĂ REFERITOARE CONȚINUTE ÎN SAU DISPONIBILĂ PRIN INTERMEDIUL PAGINII WEB SUB FORMĂ 'AȘA CUM ESTE' 'CA DISPONIBILĂ'. RomanianRentACar.com NU FACE NICIO DECLARAȚIE SAU GARANȚIE DE ORICE FEL, IMPLICITĂ SAU EXPLICITĂ, CU PRIVIRE LA UTILIZAREA SAU PREZENTAREA INFORMAȚIILOR SAU CONȚINUTULUI PE ACEASTĂ PAGINĂ WEB ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE, RomanianRentACar.com DEZAVUEAZĂ ORICE DECLARAȚIE SAU GARANȚIE DE ORICE FEL, IMPLICITĂ SAU EXPLICITĂ, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚIA DE VANDABILITATE SAU EFORT DE PRODUCȚIE SATISFĂCĂTOR, CONȚINUTULUI INFORMAȚIONAL, TITLU, SAU O ÎNCĂLCARE A DREPTULUI TERȚILOR. RomanianRentACar.com NU GARANTEAZĂ NICIO OBLIGAȚIE SAU DECLARAȚIE CĂ ACEASTĂ PAGINĂ WEB VA FUNCȚIONA FĂRĂ ERORI ȘI NEINTRERUPT, CĂ ERORILE VOR FI CORECTATE, SAU CĂ ACEASTĂ PAGINĂ WEB SAU SERVERELE SALE NU VOR CONȚINE VIRUȘI ȘI/SAU ORICE COMPONENTĂ DAUNATOARE DAR VA FACE TOATE EFORTURILE CA SĂ EVITE ASTFEL DE PROBLEME. RomanianRentACar.com NU GARANTEAZĂ NICIO OBLIGAȚIE SAU DECLARAȚIE ÎN LEGATURĂ CU DISPONIBILITATEA, ACURATEȚEA, FIABILITATEA, COMPLETITUDINEA, SAU ACTUALITATEA ORICĂRUI MATERIAL DE ORICE FEL CONȚINUT ÎN INTERIORUL ACESTEI PAGINI WEB ÎN ORICE SCOP, INCLUZÂND SOFTWARE, PRODUSE, SERVICII, INFORMAȚII, TEXTE ȘI CONȚINUT GRAFIC.

RomanianRentACar.com NU ESTE RESPONSABIL PENTRU ORICE DEFECȚIUNI GENERATE DE ERORI DE SERVER, TRANSMISII ERONATE SAU TRANSMISII REDIRECȚIONATE, DECONECTAREA CONEXIUNII LA INTERNET, ÎNTRERUPERI ÎN TRANSMITEREA SAU RECEPȚIA NUMĂRULUI DE COMANDĂ SAU, ORICE VIRUS DE CALCULATOR SAU ALTE DEFECTE TEHNICE, UMANE SAU DE NATURĂ TEHNICĂ.

FĂRĂ LIMITARE LA CELE DE MAI SUS, NICIO GARANȚIE SAU ASIGURARE NU ESTE FURNIZATĂ (I) ÎN LEGATURĂ CU ACCEPTAREA CERERII, (II) CĂ UTILIZATORUL VA PRIMI CEL MAI MIC PREȚ DISPONIBIL PENTRU BUNURILE ȘI/SAU SERVICIILE DISPONIBILE PRIN INTERMEDIUL ACESTEI PAGINI WEB, (III) REFERITOR LA DISPONIBILITATEA PRODUSELOR ȘI/SAU SERVICIILOR PE ACEASTĂ PAGINĂ WEB SAU, ACOLO UNDE ESTE APLICABIL, LA ORICE PREZENTARE LA FURNIZOR SAU LA SEDIUL FURNIZORULUI, SAU (IV) REFERITOR LA REZULTATELE CARE POT FI OBȚINUTE DIN UTILIZAREA ACESTEI PAGINI WEB.

Vârsta minimă

Persoanele mai mici de 21 de ani nu pot utiliza sau folosi orice serviciu disponibil pe această pagină web.

Limitare generală a răspunderii

ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE, ÎN NICIUN CAZ RomanianRentACar.com, INCLUZÂND OFIȚERII, DIRECTORII, ANGAJAȚII, REPREZENTANȚII, FILIALELE, AFILIAȚII, DISTRIBUITORII, FURNIZORII, LICENȚIATORII, AGENȚII SAU ALȚII IMPLICAȚI ÎN CREAREA, SPONSORIZAREA, PROMOVAREA, SAU ALTFEL A LUCRA LA DISPONIBILITATEA PAGINII WEB ȘI A CONȚINUTULUI SĂU (ÎN MOD COLECTIV 'PĂRȚI PROTEJATE'), VOR FI RĂSPUNZĂTORI CĂTRE ORICE PERSOANĂ SAU ENTITATE ORICARE AR FI EA PENTRU ORICE PIERDERE DIRECTĂ, INDIRECTĂ, ACCIDENTALĂ, SPECIALĂ, EXEMPLARĂ, COMPENSATORIE, ÎN CONSECINȚĂ, SAU DAUNE INTERESE SAU ORICE ALTFEL DE DAUNE, INCLUZÂND DAR NELIMITÂNDU-NE LA: (I) PIERDEREA BUNĂVOINȚEI, PROFITULUI, ÎNTRERUPEREA ACTIVITĂȚII, DATE SAU ALTE PIERDERI INTANGIBILE; (II) INCAPACITATEA DE A UTILIZA, UTILIZAREA NEAUTORIZATĂ, PERFORMANȚA SAU NEPERFORMANȚA PAGINII WEB; (III) ACCESUL NEAUTORIZAT LA MODIFICAREA INFORMAȚIILOR DUMNEAVOASTRĂ SAU LA TRANSMITEREA ACESTORA; (IV) FURNIZAREA SAU INCAPACITATEA DE A FURNIZA ORICE SERVICIU; (V)ERORI SAU GREȘELI CONȚINUTE ÎN PAGINA WEB SAU ORICE ALTĂ INFORMAȚIE, SOFTWARE, PRODUS, SERVICIU ȘI GRAFICA ASOCIATĂ OBȚINUTĂ DIN CADRUL ACESTEI PAGINI WEB; (VI) ORICE TRANZACȚIE INTRODUSĂ PRIN INTERMEDIUL ACESTEI PAGINI WEB; (VII) ORICE ALTE DAUNE INCLUZÂND DAUNE PRODUSE CALCULATOARELOR SAU SISTEMULUI CALCULATOARELOR CAUZAT DE VIRUȘI SAU ORICE ALTE COMPONENTE DISTRUCTIVE, ÎN TIMPUL SAU DIN CAUZA ACCESULUI SAU UTILIZĂRII ACESTEI PAGINI WEB SAU A ORICĂREI ALTE PAGINI WEB CĂTRE CARE FURNIZĂM LEGĂTURI WEB; SAU (VIII) DAUNE ALTFEL REZULTATE DIN UTILIZAREA PAGINII WEB, ORICE ÎNTÂRZIERE SAU IMPOSIBILITATEA DE A UTILIZA ACEASTĂ PAGINĂ WEB, SAU ORICE INFORMAȚIE, PRODUSE, SAU SERVICII OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL ACESTEI PAGINI WEB. LIMITAREA RĂSPUNDERII SE APLICĂ INDIFERENT DE FORMA DE ACȚIUNE, FIE BAZATĂ PE CONTRACT, PREJUDICIU, NEGLIJENȚĂ, RĂSPUNDERE STRICTĂ SAU ALTFEL, CHIAR DACĂ O PARTE PROTEJATĂ A FOST SAU NU AVERTIZATĂ DE POSIBILITATEA UNOR DAUNE. În plus, în măsură permisă de lege, sunt de acord ca nicio responsabilitate nu poate fi imputată Părților Protejate pentru orice daună și/sau întarziere din cauza anulării furnizorului, lipsuri, boală, furtișag, conflicte de munca, faliment, carantină, restricții guvernamentale, vreme, acte de terorism sau cauze care nu sunt în controlul Părților Protejate. Nicio responsabilitate nu este acceptată pentru orice cheltuială suplimentară, omisiuni, întârzieri, redirecționarea sau acte ale autorităților guvernamentale. Nicio Parte Protejată nu poate fi trasă la răspundere pentru orice încălcare de către furnizor a oricărei garanții, incluzând dar nelimitându-ne la, garanții implicite pentru un scop precis de comercializare, nicio parte protejată nu nu poate fi responsabilă pentru orice delict al furnizorului (incluzând orice răspundere delictuală), cu privire la orice produs și/sau servicii disponibile prin intermediul acestei pagini web. Nicio parte protejată nu poate fi răspunzătoare pentru eșecul furnizorului de a se conforma acestui acord nici pentru eșecul furnizorului de a se conforma legislației în vigoare.

în cazul în care, în ciuda celor de mai sus, o parte acoperită este găsită răspunzătoare pentru orice pierderi sau daune legate de utilizarea acestei pagini web, Utilizatorul este de acord că răspunderea acestei părți în niciun caz nu poate să depaseasca suma totală de plată pentru achiziția acelui serviciu folosind RomanianRentACar.com pentru a face această cerere.

Despăgubiri

Sunteți de acord să apărați și să despăgubiți RomanianRentACar.com, afiliații acestuia, și/sau respectivii furnizori și oricare dintre ofițerii, directorii, angajații și agenții împotriva oricăror pretenții, cauze de acțiune, cereri, recuperări, pierderi, daune, amenzi, penalități, sau alte costuri ori cheltuieli de orice natură, inclusiv dar fără a se limita la, onorarii juridice sau de contabilitate, aduse (i) de dumneavoastră sau în numele dumneavoastră în exces a datoriei descrise mai sus, în limitele permise de lege; sau (ii) de către terți ca urmare a: a) încălcarea de către dumneavoastră a acestui acord, b) încălcarea de către dumneavoastră a oricăror legi sau drepturi ale terților; sau c) utilizarea de către dumneavoastră a acestei pagini web prin încălcarea termenilor și condițiilor stabilite prin acest document.

Părți terțe

Dacă folosiți această pagina web să faceți cereri pentru sau în numele unei terte părți ('Terță Parte'), ca membru de familie sau însoțitor în călătorie, sunteți responsabil pentru orice eroare în acuratețea informațiilor furnizate în conexiune cu utilizarea lor. În plus, trebuie sa informați terța parte de toți termenii și condițiile aplicabile la toate produsele și serviciile achizitionate prin intermediul acestei pagini web incluzând toate regulile și restricțiile aplicabile. Fiecare utilizator folosind această pagină web pentru sau în numele unei terțe părți este de acord să despăgubească și să protejeze fiecare împotriva oricăror pierderi, daune, cereri (incluzând costurile de apărare), cu privire la partea terță sau a utilizatorului care nu este în măsură să îndeplinească oricare din obligațiile sale descrise anterior. Dumneavoastră sunteți direct răspunzător pentru orice cerere efectuată inclusiv pentru plata totală și a obligațiilor de performanță.

Legături către alte pagini web sau servicii

În măsura în care această pagină web conține legături către servicii și produse din afara sa, orice nelămuriri cu privire la astfel de servicii sau resurse ar trebui să fie îndreptate către furnizorul de serviciu sau resursă exterior. RomanianRentACar.com nu monitorizează sau controlează paginile web către care furnizează legături și nu este răspunzătoare pentru acuratețea, completitudinea, fiabilitatea sau disponibilitatea oricărui conținut afișat sau distribuit, sau produse ori servicii disponibile pe aceste pagini web. Dacă alegeți să accesați orice pagină web a unei terțe parte, faceți acest lucru pe riscul dumneavoastră. Prezența unei legături către pagina web a unei terțe parte nu constituie sau implică aprobarea RomanianRentACar.com, sponsorizarea sau recomandarea terțului, sau a conținutului acestuia, produse sau servicii conținute, sau disponibile prin intermediul paginii web a acestui terț.

Modificărea/Încetarea utilizării

RomanianRentACar.com își rezervă dreptul, la discreția sa, să modifice, suspende sau termine furnizarea aceastei pagini web și/sau a unei porțiuni incluzând orice serviciu sau produs disponibil, și/sau profilul de utilizator, parola, sau dreptul de utilizare a acestei pagini web, sau orice parte a acestuia, în orice moment, fără niciun motiv sau fără o notificare. În caz de reziliere, veți fi în continuare legat de obligațiile prevăzute de prezentul acord, precum și orice termeni suplimentari, inclusiv garanțiile efectuate, și de limitările și derogările de responsabilitate. Adițional, RomanianRentACar.com nu va fi răspunzător către dumneavoastră sau către orice alți terți pentru rezilierea sau terminarea accesului către această pagină web.

Erori în furnizarea prețului

Ne straduim să publicăm și să menținem prețurile și informațiile corecte pentru serviciile oferite. Furnizorii noștri ne furnizează prețurile și informațiile legate de aceste servicii. În cazul în care, totuși, un serviciu este listat sau furnizat nou la un preț incorect sau cu informații incorecte din cauza unei erori de tipar sau alte erori în prezentarea prețului sau informațiilor despre servicii primite de la distribuitori, ne menținem dreptul de a anula sau refuza orice cerere plasată pentru acel serviciu. Vom avea dreptul de a refuza sau anula orice astfel de cerere chiar dacă aceasta a fost confirmată și/sau avansuri au fost încasate. Dacă s-au încasat deja avansuri pentru serviciile solicitate și cererea a fost anulată datorită informațiilor incorecte primite de la furnizori, vă vom rambursa avansul încasat.

Notificările Electronice

În măsura în care vom avea nevoie să vă contactăm, sunteți de acord că putem face acest lucru prin orice mijloace electronice, inclusiv, dar nu limitat la comunicații postate pe acest site sau prin poșta electronică.

Legături Web

Cu excepția cazului permis în mod expres, niciun site nu poate avea nicio legatură către orice pagină de dincolo de pagina de start a acestui site sau porțiune a acestui site sau orice pagina web sau material disponibil, nici nu poate introduce în niciun e-mail orice legatură către acest site în scopuri comerciale fără acordul expres scris al RomanianRentACar.com.

Alte puncte

Legendele din prezentul acord sunt doar pentru comoditate, și nu fac, în orice mod, limitează sau altfel defini termenii și dispozițiile prezentului acord.

Prezentul acord, și părțile conexe ale acestuia cu privire la fiecare serviciu reprezintă întregul acord între dumneavoastră și fiecare parte acoperită cu privire la utilizarea dumneavoastră a acestui site și prevalează orice alte declarații, reprezentări sau versiuni anterioare ale acestor Termeni și Condiții care au fost expuse anterior pe site. Ne rezervam dreptul de a modifica, revizualiza sau adauga puncte noi acestui acord din timp în timp prin simpla publicare în acest loc. Utilizarea în continuare a acestui Site va fi în conformitate cu termenii și condițiile în vigoare în momentul utilizării site-ului. Anumite prevederi ale acestui Acord pot fi înlocuite de prevederi legale sau condiții disponibile în altă parte pe acest site și care vor fi aduse în mod adecvat în atenția dumneavoastră. În cazul în care orice prevedere a acestui Acord devine inaplicabilă sau nulă, această prevedere va fi, totuși, aplicată în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar o astfel de decizie nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi. În măsură permisă de legislația în vigoare, legea din România reglementează prezentul Acord și sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției exclusive a tribunalului situat în județul Iași, municipiul Iași, România, în toate întrebările și controversele care pot decurge din utilizarea de către dumneavoastră a acestui Site și a prezentului Acord. În măsura permisă de legislația în vigoare, orice cerere sau motiv al acțiunii care rezultă din sau în legatură cu utilizarea de către dumneavoastră a acestui Site și/sau acest Acord trebuie să fie introdusă în termen de maxim 2 (doi) ani de la data la care a apărut.

Restricții de Închiriere

Închirierea de vehicule disponibilă prin intermediul acestui site face obiectul unor contracte de închiriere standard ale companiilor de închirieri auto, contracte care vor fi completate de către tine în momentul preluării unui vehicul.

Costuri pentru Taxe și Servicii

În legatură cu facilitarea tranzacției de închirieri auto, vă vom furniza o defalcare a taxelor, impozitelor, etc. care se pot aplica la tranzacție. Noi nu vă vom taxa pentru aceste impozite, taxe sau suprataxe însă, furnizorul, vă va taxa în momentul în care preluați mașina.

În momentul în care închiriați mașina, furnizorul de închirieri auto vă va oferi la nivel local contractul cu termenii și condițiile de închiriere. Dacă nu acceptați termenii și condițiile furnizorului, nicio restituire a avansurilor plătite pentru închiriere nu va fi posibilă.

Plăți Online

Toate rezervările de închirieri auto confirmate, pot fi plătite Online, prin intermediul procesatorului nostru de plată TwisPay, folosind orice card de debit sau credit. Din păcate, doar serviciile de închirere auto se pot plăti online, garanția/depozitul urmând să se achite în numerar sau prin transfer folosind Revolut deoarece în mai mult de 98% din situații, garanția/depozitul este restituit în aceeași valoare cu cea când a fost constituit.

După ce o rezervare a fost plătită, aceasta se poate modifica sau anula. Dacă suma ce urmează a fi plătită, după modificare, este mai mică decât suma achitată înainte de modificare, pagina web va iniția în mod automat rambursarea valorii încasate în plus. Dacă rezervarea este anulată în timpul perioadei în care anularea/modificarea nu este posibilă fără plată unei penalități, o penalitate va fi reținută în mod automat și diferența va fi rambursată în mod automat. Toate sumele plătite online sunt realizate în RON folosind conversia valutară furnizată de Banca Națională și rotunjind superior la ordinul zecilor.

Furnizarea autoturismelor

Companiile de închirieri auto își rezervă dreptul de a refuza închirierea către orice persoană care este considerată nepotrivită să conducă sau nu îndeplinește condițiile de eligibilitate necesare. Noi nu vom fi răspunzători pentru nerealizarea aranjamentelor de călătorie, nici pentru orice restituire, compensare sau alte costuri pe care dumneavoastră, locatarul, e posibil să le plătiți într-un astfel de caz.

text