Inchirieri auto / masini, rent a car in Iasi aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in Iasi Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in Iasi Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Iasi.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in Iasi aeroport, Masini de inchiriat in Iasi aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Iasi Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in Iasi.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini Iasi Masini de inchiriat Iasi Rent a Car Iasi Romania Inchirieri microbuz..

Distribuie si CASTIGA

Pe langa cele mai bune servicii de Rent a Car (inchirieri auto) si Transferuri oferite clientilor nostri, RomanianRentACar.com vrea sa promoveze Romania. Avem o tara fascinanta, cu peisaje superbe, pe care merita sa o descoperiti.

Participati la concursurile de mai jos si veti putea face acest lucru gratuit. Succes!


Distribuie si castiga o masina pentru un week-end intreg pe care sa-l petreci asa cum iti doresti!

Masina gratuita - un week-end

Descoperiti peisajele frumoase ale Romaniei cu o masina gratuita oferita pentru un week-end. Nu uitati bagajele, camera foto si buna dispozitie. Drum bun!

Distribuie si Castiga o excursie de o zi

Excursie de o zi in Romania

Sparge rutina si petrece o zi de neuitat vizitand locuri fascinante din Romania. In fiecare luna, 7 castigatori se vor distra intr-o zona frumoasa si vor raspandi povestea.

Distribuie si castiga o excursie de rugaciune la mormantul lui Arsenie Boca!

Rugaciune la Arsenie Boca

Pentru multi, parintele Arsenie Boca ramane cel mai mare duhovnic roman al secolului 20. Va oferim ocazia sa va rugati la mormantul sau de la Manastirea Prislop.

Termenii si Conditiile Concursurilor

1. Acesti Termeni si Conditii Standard ale Concursurilor ('Standard T&C') vor guverna Concursurile organizate de Organizator (RomanianCarHire.com).

2. Concursurile se vor desfasura in 'Perioada Concursului' asa cum este specificat in termenii si conditiile acestuia. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica, amana sau reprograma datele concursului sau de a prelungi perioada concursului asa cum considera de cuviinta.

3. Conditiile concursului pot fi modificate si / sau comunicate concurentilor din cand in cand, inclusiv in perioada de desfasurare a acestuia.

4. Concursurile vor fi organizate de Organizator in limba concursului ('Limba Romana').

5. Angajatii RomanianCarHire.com sau membrii familiilor acestora sau oricine altcineva care se afla in legatura cu acestia, in orice mod, sau care ajuta la desfasurarea concursului nu au dreptul de a participa la concursuri.

6. Nu se percepe nicio taxa de participare si nici nu este necasara achizitia unui produs pentru a putea participa la concurs insa sunt cateva actiuni catre trebuie intreprinse de cei care doresc sa se inscrie in concursuri cum ar fi sa distribuie si sa aprecieze pagina concursului pe retelele de socializare. Organizatorul va pune la dispozitie butoane de apreciere si distributie pe fiecare pagina a fiecarui concurs. In orice caz, concurentii pot distribui si aprecia orice alta pagina insa, inscrierea in concurs este limitata doar acelora care au distribuit pagina concursului la care doresc sa se inscrie.

7. Data de sfarsit a fiecarui concurs este miezul noptii dat de ziua in care s-au inscris 200 persoane insa nu mai devreme de o luna din momentul in care concursul a inceput sau de la data de sfarsit a precedentului concurs de acelasi tip.

8. Varsta minima pentru a participa la concursuri este de 18 ani. In orice caz, pentru concursul unde se poate castiga un autoturism inchiriat pentru un week-end, se aplica alte reguli de varsta cum ar fi varsta minima 24 ani si permis de conducere, categoria B, de cel putin un an implinit inainte de perioada de incepere a concursului.

9. Nu raspundem de neinscrierea sau imposibilitatatea participarii la concurs pentru niciun motiv.

10. Regulile concursurilor si premiile posibile pentru fiecare castigator sunt:

a. Autoturism inchiriat gratuit pentru un week-end.

- Categoria autoturismului oferit ca premiu este clasa compacta - minimum Ford Focus.

- Autoturismul va fi predat castigatorului vinerea la orele 19PM si va trebui returnat dupa 48 ore in aceleasi conditii ca atunci cand acesta a fost predat (curat, plinul facut, etc).

- In cazul unei daune produse autoturismului in aceasta perioada, de catre castigator sau datorita actiunilor acestuia, contravaloarea reparatiilor va fi suportata de catre castigator sau contravaloarea francizei casco va fi suportata de acesta in cazul in care reparatia este acoperita de polita autovehiculului de asigurare.

- Un singur castigator este posibil in Perioada Concursului.

b. Free Trip for 1 Day.

- Numarul de castigatori in Perioada Concursului este de 7 persoane.

- Daca un castigator nu poate participa in excursie, acesta poate alege o alta persoana si sa comunice acest lucru organizatorului cu cel putin 48 ore inainte de data excursiei.

- Excursia are ca ora de plecare ora 8AM si este organizat intr-o zi de week-end. Punctul de plecare este in orasul Iasi. Locatia exacta va fi comunicata castigatorilor. Daca un castigator se afla pe traseul excursiei, acesta poate fi preluat de pe traseu.

- Transportul in excursie va fi organizat cu Mercedes Vito sau similar.

- Premiul consta in: transport de la locatia de plecare pana la locatia de destinatie si inapoi, taxele de intrare la obiectivele turistice vizitate, masa de pranz si apa plus costurile soferului.

c. Rugaciune la mormantul lui Arsenie Boca.

- Numarul de castigatori in Perioada Concursului este de 7 persoane.

- Daca un castigator nu poate participa in excursie, acesta poate alege o alta persoana si sa comunice acest lucru organizatorului cu cel putin 48 ore inainte de data excursiei.

- Excursia are ca ora de plecare ora 20PM in ziua de Vineri, sosirea la mormantul lui Arsenie Boca este planificat a avea loc la ora 4:30AM. La ora 5AM, lista de vizitare este intocmita iar plecarea se va produce doar dupa ce fiecare persoana a avut ocazia sa viziteze si sa se roage la mormant. In mod normal, la ora 2PM cand este planificat pranzul. Dupa masa de pranz, are loc imbarcarea pentru intoarcerea la acasa.

- Premiul consta in: transportul castigatorilor dus-intors pana la Manastirea Prislop, masa de pranz, apa si costurile soferului.

11. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula sau modifica concursul si acesti termeni fara o notificare prealabila in cazul producerii de catastrofe naturale, razboi, stare de necesitate, evenimente militare sau civile sau orice alte cazuri de forta majora care nu se afla in control direct al organizatorului. Orice astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta castigatorilor sau participantilor de indata ce acest lucru este posibil.

12. Organizatorul nu este responsabil pentru lipsa sau detalii incomplete legate de premiile concursurilor furnizate concurentilor de catre orice alta terta parte care se afla in organizarea acestor concursuri.

13. Premiile nu pot fi preschimbate in contravaloarea in bani a acestora. Premiile nu sunt transferabile. Premiile se supun conditiilor de disponibilitate si ne rezervam dreptul sa inlocuim orice premiu cu un altul de o valoare egala fara o notificare prealabila.

14. Castigatorii vor fi alesi in mod aleator din lista concurentilor care au distribuit paginile concursurilor in perioada de desfasurare a acestora. Castigatorii vor fi afisati pe paginile concursurilor unde s-au publicat si detaliile evenimentelor.

15. Fiecare castigator trebuie sa contacteze organizatorul folosind pagina de contact si sa furnizeze datele sale de contact in vederea stabilirii modalitatii in care acesta isi va primi premiul. Daca o persoana nu contacteaza organizatorul in termen de 7 zile de la data publicarii listei de castigatori, organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda acel premiu unei alte persoane.

16. Pentru fiecare concurs, un numar de maxim 3 persoane vor fi declarate castigatoare de rezerva. In cazul in care un castigator de drept nu va revendica premiul, o persoana din cele de rezerva este indreptatita sa primeasca acel premiu.

17. Aceste decizii ale organizatorului sunt finale si din respect pentru competitie, acestea nu vor fi discutate in niciun fel.

18. Participand la competitii, orice participant isi declara acceptul in legatura cu acesti termeni si conditii.

19. Castigatorul este de acord sa fie folosit numele si imaginea sa in orice material publicitar al organizatorului. Orice date personale ale castigatorului sa a oricarui alt participan vor fi folosite doar cu respectarea legislatiei romane de protectie a datelor cu caracter personal si nu vor fi distribuite catre nicio terta parte fara acceptul in prealabil al concurentului sau castigatorului.

20. Castigatorul este de acord sa faca poze in timpul excursiei sau cu premiul si sa promoveze in mod pozitiv pe toate retelele sale sociale. Organizatorul va primi deasemenea fotografiile si va putea sa le foloseasca asa cum considera de cuviinta in orice material publicitar. Daca castigatorul incalca acesti termeni si conditii, contravaloarea premiului va trebui sa fie returnata de catre castigator, Organizatorului.

21. Prin participarea la aceste concursuri se considera ca acesti termeni si conditii au fost acceptati in totalitate.

22. This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook, Twitter or any other Social Network. You are providing your information to RomanianCarHire.com and not to any other party. The information provided will be used in conjunction with the following Privacy Policy.

text